ΩΡΑΡΙΟ

10:30 - 14:30

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

+30 21 0685 4007

ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Για οποιαδήποτε απορία υπάρχει η επικοινωνία στο mail [email protected] ή ακόμα και να κλείσετε ένα online ραντεβού με κάποιον από την ομάδα των διατροφολόγων αν φυσικά υπάρχει διαθεσιμότητα. Οι διατροφές είναι αρκετά επεξηγηματικές.

Σε περίπτωση που θέλετε να ακολουθήσετε κάποια από τις διατροφές μας αλλά έχετε κάποια πάθηση (διαβήτη, θυροειδισμό κλπ) απεθυνθείτε κατευθείαν στο mail μας για να δούμε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Η ανανέωση των συνδρομών εξαρτάται από εσάς. Μπορείτε να συνεχίσετε τα διατροφικά μας πλάνα και μετά από 3 μήνες αν δεν έχετε καταφέρει να φτάσετε στο στόχο σας.

Αυτό μπορεί να συμβεί αν για παράδειγμα είστε αρκετά κιλά παραπάνω από το φυσιολογικό οπότε εκ των πραγμάτων μπορεί να χρειαστεί περισσότερο από 3 μηνες.

Στο the healthy plan προτεραιότητα έχει η υγεία σας και η απώλεια βάρους με φυσιολογικό ρυθμό και όχι αστραπιαία , έχοντας σαν γνώμονα ότι ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός.

Παρακαλώ σημειώστε ότι αλλαγές γίνονται δεκτές μόνον εφόσον μας στείλετε e-mail στο [email protected]. Το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί και να είναι άθικτο. Πρέπει να επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος όπως το κουτί, η σακούλα και η απόδειξη αγοράς, καθώς όλα τα παραπάνω αποτελούν μέρος τους προϊόντος προκειμένου να γίνει αλλαγή του προϊόντος ή επιστροφή χρημάτων. Σε εκπτωτικά προϊόντα δεν γίνονται αλλαγές.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Όλες οι αποστολές εντός Αττικής πραγματοποιούνται με Mass Coureir και TAS Courier και για εκτός Αττικής με ACS Courier.

Για αγορές άνω των 60 ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν. To κόστος για εντός Αττικής είναι + 2.80 ευρώ, για εκτός Αττικής είναι 3,80 ευρώ.

Εγγραφείτε στο newsletter μας συμπληρώνοντας το email σας για να λαμβάνετε νέα και να επωφελείστε των προσφορών μας.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ