Η Ομάδα μας

Δημήτριος Πέτσιος Msc
Διαιτολόγος- Διατροφολόγος

Ο Δημήτρης Πετσιος αποφοίτησε από το τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου το 2003.

Ακολούθησε διετές προγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών Άθλησης και Διατροφής (MSc) όπου αρίστευσε.

Έχει συμμετάσχει σε επιστημονικά συνέδρια υγείας, διατροφής , άσκησης και ψυχολογίας και έχει μιλήσει σε ενημερωτικές εκπομπές με θέμα τη διατροφή.

Διαθέτει μετεκπαίδευση για την αντιμετώπιση διατροφικών διαταραχών με τίτλο Master Practitioner και είναι ειδικός στην κλινική διατροφή, συμπεριφορική αλλαγή αλλά και στη διατροφή για παιδιά.

Νίνα Καραμολέγκου MSc
Συμβουλευτική Ψυχολόγος

Η Νίνα Καραμολέγκου είναι Ψυχολόγος, ειδικεύεται στον τομέα της Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας παιδιών, εφήβων και ενηλίκων και έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Kατέχει πτυχίο Ψυχολογίας (BSc) του University of Wales, UK και μεταπτυχιακό στη Συμβουλευτική Ψυχολογία (MSc) του University of Sheffield, UK.

Έχει εκπαιδευτεί στη Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία από την Α’ Ψυχιατρική Κλινική του Αιγινητείου Νοσοκομείου της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, στη Διάγνωση και Συμβουλευτική ατόμων με μαθησιακές δυσκολίες από την Εταιρία Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου (ΕΨΥΠΕ) και ακόμη έχει αποκτήσει δίπλωμα στη Συμβουλευτική και Δεξιότητες Συμβουλευτικής από τον Ελληνικό Σύλλογο Δια Βίου Εκπαίδευσης.

Είναι μέλος του Βρετανικού Συλλόγου Ψυχολόγων (British Psychological Society, BPS) καθώς και του του Βρετανικού Επιμελητηρίου Υγείας (Health and Care Professions Council, HCPC).

Σοφία Κανέλλου
Διαιτολόγος- Διατροφολόγος

Η Σοφία Κανέλλου σπούδασε Διατροφή και Διαιτολογία στη Θεσσαλονίκη. Ακολούθησε πρακτική στη Βενετία και συνεργάστηκε με παιδικούς σταθμούς για τη σύνταξη χορτοφαγικων μενού για παιδιά.

Αρίστευσε στις μεταπτυχιακές σπουδές της στην Ιατρική σχολή στην Ανκόνα με θέμα «Χορτοφαγική διατροφή σε όλα τα στάδια της ζωής για φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις.

Διαθέτει πτυχίο “ Evidence-based optimal nutrition” aπό το Harvard και «Master practitioner on eating disorders».

Αγαπάει τα ζώα , τη φύση και τα ταξίδια .

Τσουλέας Δημήτρης
Γυμναστής

Ο Τσουλέας Δημήτρης είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Αθήνας με ειδικότητα «Ευρωστία και υγειά».

Η επαγγελματική του εμπειρία έχει αφετηρία το 2008 με την συνεργασία της γνώστης αλυσίδας γυμναστήριων Joe Weider στο τομέα της προσωπικής εκγύμνασης και μετέπειτα συνεργασίας με την αλυσίδα γυμναστήριων Alterlife που ξεκινά από το 2015 όπου και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Παράλληλα ασχολείτε με την προσωπική εκγύμναση ατόμων στον προσωπικό τους χώρο ή σε χώρους επιλογής τους.

Η προσωπική εκγύμναση περιλαμβάνει μυϊκή αξιολόγηση, αποκατάσταση μυοσκελετικών δυσλειτουργιών, μυϊκή ενδυνάμωση και αερόβια ικανότητα.