Γυμναστική

Το παν για ένα υγιές και καλλίγραμμο σώμα δεν είναι μόνο η διατροφή. Το «the healthy plan» μέσα από τα προγράμματα γυμναστικής που σου προσφέρει σε βοηθά να αγαπήσεις το σώμα σου ακόμη περισσότερο και να το φροντίζεις σε καθημερινή βάση. Και κάπως έτσι η κοσμοθεωρία σου γύρω από το πώς πρέπει να γυμνάζεσαι και πότε θα αλλάξει αρκετά.

Τα προγράμματα γυμναστικής του «the healthy plan» στοχεύουν να γυμνάσουν ολιστικά το σώμα σου, να το ενδυναμώσουν και να σε βοηθήσουν να χάσεις πιο γρήγορα και ανώδυνα τα περιττά κιλά.

Μπορείς να συνδυάσεις τα προγράμματα γυμναστικής με κάποια από τις έξι δίαιτες του «the healthy plan» για πιο γρήγορα και ορατά αποτελέσματα.

Αφιέρωσε λίγα λεπτά από την ημέρα σου για το σώμα σου. Του αξίζει και σου αξίζει.

Τα προγράμματα του thehealthyplanέχουν σχεδιαστεί για να μπορούν να εφαρμόζονται από όλα τα επίπεδα. Αγοράζοντας την πρώτη σου συνδρομή έχεις πρόσβαση σε βίντεο με διαφορετική διάρκεια το καθένα έτσι ώστε να μπορείς να το προσαρμόζεις στο πρόγραμμα σου και στον ελεύθερο χρόνο σου. Από 20’ λεπτά διάρκεια μέχρι και κανονικό μάθημα διάρκειας 50’. Βίντεο με ασκήσεις για αρχάριους αλλά και προχωρημένους, τις οποίες παρουσιάζει η Μαρία Λουΐζα και σου δίνει πολλές λεπτομέρειες και σημεία προσοχής την ώρα του workout σου. Το μόνο που μένει να κάνεις είναι την εγγραφή σου και να δεις το σώμα σου να αλλάζει μέρα με τη μέρα!