1. Γενικοί όροι χρήσης και προυποθέσεις

Η  ιστοσελίδα μας (εφεξής «Κατάστημα») και οι συναφείς υπηρεσίες παρέχονται σε εσάς σύμφωνα με τους ακόλουθους Όρους Χρήσης & Υπηρεσιών και οποιονδήποτε άλλον κανονισμό δημοσιεύεται στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους Όρους Χρήσης & Υπηρεσιών προτού δώσετε εντολές στο www.thehealthyplan.gr. Σας συνιστούμε να φυλάξετε ένα αντίγραφό τους για μελλοντική αναφορά.

Ο δικτυακός τόπος www.thehealthyplan.gr  είναι ιδοκτησίας και διαχείρισης του νομικού προσώπου με την επωνυμία «New Art ΑΜΚΕ» (εφεξής «Εταιρεία»)με Α.Φ.Μ 996946957, με έδρα επί της οδού Θράκης 25, Νέα Σμύρνη και e-mail: diet@healthyplan.gr .

Η «Εταιρεία» δύναται να συνάψει συμφωνία για την ανάθεση των υποχρεώσεών της σε κατάλληλο τρίτο πρόσωπο. Σε αντίθετη περίπτωση, κανένα μέρος δεν θα δικαιούται να εκχωρήσει ή μεταβιβάσει τα δικαιώματα ή τις υποχρεώσεις του.

Θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σας στις πολιτικές μας σχετικά με τους όρους αγοράς στο πλαίσιο των Όρων Χρήσης & Υπηρεσιών και της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Εάν είστε κάτω των 16 ετών, πρέπει να ενημερώσετε τον γονέα ή τον κηδεμόνα σας για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της «Εταιρείας» προτού εγγραφείτε για να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον Ιστότοπο ή οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες του «Καταστήματος». Διατηρούμε το δικαίωμα να δεχόμαστε παραγγελίες μόνο από άτομα άνω των 18 ετών.

Μπορεί κατά καιρούς να τροποποιούμε τους Όρους Χρήσης & Υπηρεσιών χωρίς προειδοποίηση. Σας συμβουλεύουμε να τους διαβάζετε και να τους ελέγχετε συχνά. Εάν δεν συμφωνείτε με οποιαδήποτε αλλαγή στους Όρους Χρήσης & Υπηρεσιών, τότε θα πρέπει να σταματήσετε αμέσως τη χρήση του «Καταστήματος». Οποιεσδήποτε αλλαγές γίνονται μετά την τοποθέτηση μιας παραγγελίας, δεν θα επηρεάσουν τη συγκεκριμένη παραγγελία, εκτός αν μας ζητηθεί να κάνουμε την αλλαγή από το νόμο.

Οποιοσδήποτε εκ των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετος προς την ισχύουσα νομοθεσία, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Εάν οποιοδήποτε τμήμα σύμβασης που συνάπτεται μέσω του «Καταστήματος» αποδειχθεί άκυρο ή ανεφάρμοστο με απόφαση δικαστηρίου, η υπόλοιπη σύμβαση θα συνεχίσει να ισχύει.

Ta προγράμματα γυμναστικής και τα προϊόντα διατροφής και διατροφολογίας χρησιμοποιούνται από εσάς με αποκλειστική σας ευθύνη. Η «Εταιρεία» εγγυάται ότι τα πωλούμενα προιόντα έχουν όλες τις απαραίτητες κατά το νόμο πιστοποιήσεις και η ίδια δεν ευθύνεται για οιαδήποτε αλλεργία προκαλέσουν, για την οποία πρέπει να συμβουλεύεστε τον γιατρό σας και τα αναγραφόμενα συστατικά εκάστου προϊόντος. Σε περιπτώσεις αλλεργικών ατόμων συνίσταται αποφυγή χρήσης.

Τα προγράμματα ασκήσεως και εκγύμνασης εκπονούνται σε συνεργασία της «Εταιρείας» με τον καθηγητή φυσική αγωγής-πτυχιούχο φυσικής αγωγής Δημήτριο Τσουλέα και τα προγράμματα διατροφής σε συνεργασία με τον κλινικό διαιτολόγο – αθλητικό διατροφολόγο MSc Master practitioner in eating disorders (NCFED) Δημήτριο Πέτσιο και την ειδικευμένη στη vegan διατροφή διαιτολόγο Σοφία Κανέλλου, και δεν συνίστανται σε οιονδήποτε χρήστη αντιμετωπίζει ιατρικό πρόβλημα όπως ενδεικτικά και όχι περιοριστικά διαβήτη, θυρεοειδισμο, υποθυρεοειδισμό, βουλιμία.

Η «Εταιρεία» απευθύνεται σε υγιείς χρήστες και δεν φέρει ευθύνη για τραυματισμούς. Από λανθασμένη εκτέλεση των ασκήσεων και από έλλειψη στοιχειώδους εκγύμνασης μπορεί να προκληθούν τραυματισμοί, οπότε εκτελείτε οποιοδήποτε πρόγραμμα με δική σας αποκλειστική ευθύνη. Θυμηθείτε, δεν είναι όλα τα είδη γυμναστικής για όλους και δεν είναι όλες οι τροφές για όλους!!! Παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες σε έκαστο από εσάς, ακριβώς για αυτό τον λόγο! Μολαυταύτα, σε περίπτωση προβλημάτων υγείας, δεν συνίσταται η χρήση των υπηρεσιών μας και πραγματοποιείτε αυτή με δική σας αποκλειστική ευθύνη. Σε αυτές τις περιπτώσεις συνίσταται η απευθείας επικοινωνία με τους επιστήμονες διατροφολόγους και γυμναστές μας, στο email diet@healthyplan.gr.

Κάθε χρήστης χρησιμοποιεί τα προιόντα και τις υπηρεσίες του ιστότοπου.

Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών και των προιόντων του «Καταστήματος» θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους οφείλει να απέχει από τη χρήση του «Καταστήματος» και από κάθε συναλλαγή με αυτό.

2. Όροι και Προϋποθέσεις εγγραφής

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες ή τις λειτουργίες που είναι διαθέσιμες σε αυτόν τον ιστότοπο είτε ως επισκέπτης, είτε μπορείτε να εγγραφείτε μέσω της δημιουργίας ενός λογαριασμού. Κατά την εγγραφή σας απαιτείται να παρέχετε πληροφορίες σχετικά με τον εαυτό σας, που είναι αληθείς, ακριβείς, τρέχουσες και πλήρεις από κάθε άποψη. Σε περίπτωση αλλαγής οποιασδήποτε πληροφορίας, ενημερώστε μας αμέσως στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: . Μπορούμε επίσης να αλλάζουμε κατά καιρούς τις προϋποθέσεις εγγραφής.

Για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, απλά κάντε κλικ στο σύμβολο πάνω δεξιά. Ο κωδικός πρόσβασης λογαριασμού που δημιουργείτε πρέπει να είναι μοναδικός και να διατηρείται ασφαλής. Πρέπει να ειδοποιήσετε αμέσως την «Εταιρεία» για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού σας.

Ανατρέξτε στην Πολιτική Απορρήτου για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης των δεδομένων σας.

3. Προϋποθέσεις Χρήσης του e-shop

Προκειμένου να κάνετε αγορές στο «Κατάστημα» θα σας ζητηθεί να δώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία. Συγκεκριμένα, πρέπει να δώσετε το πραγματικό σας όνομα, τον αριθμό τηλεφώνου σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλες πληροφορίες. Επιπλέον, θα πρέπει να δώσετε τα στοιχεία πληρωμής που αντιπροσωπεύετε, να εγγυηθείτε ότι είναι έγκυρα και σωστά και να επιβεβαιώσετε ότι είστε το πρόσωπο στο οποίο αναφέρονται τα στοιχεία χρέωσης που παρέχονται.

Το «Κατάστημα» απευθύνεται μόνο σε πρόσωπα που πληρούν τους όρους συμμετοχής της «Εταιρείας», στο όνομα των οποίων έχει εκδοθεί έγκυρη πιστωτική / χρεωστική κάρτα από Τράπεζα αποδεκτή από την «Εταιρεία», οι αιτήσεις των οποίων είναι αποδεκτές από την «Εταιρεία» και οι οποίοι έχουν εξουσιοδοτήσει την «Εταιρεία» να διεκπεραιώνει μια χρέωση ή χρεώσεις στην πιστωτική / χρεωστική κάρτα τους στο ποσό της συνολικής τιμής αγοράς των εμπορευμάτων που αγοράζουν. Τα προϊόντα που αγοράζονται προορίζονται για προσωπική χρήση ή δωρεά και δεν πρέπει να πωλούνται εκ νέου, να χρησιμοποιούνται για εμπορικούς σκοπούς ή για οποιοδήποτε άλλο εμπορικό όφελος. Επιπλέον, η «Εταιρεία» διατηρεί το δικαίωμα να θέτει περιορισμούς στην ποσότητα ενός προϊόντος που αποστέλλεται σε ένα μεμονωμένο πελάτη ή ταχυδρομική διεύθυνση.

Με την αίτησή σας για την αγορά εμπορευμάτων μας εξουσιοδοτείτε ρητά να πραγματοποιούμε πιστοληπτικούς ελέγχους και, στις περιπτώσεις που η «Εταιρεία» κρίνει απαραίτητο, να διαβιβάζουμε ή να λαμβάνουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς προς ή από τρίτους, για να επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας και την πιστωτική / χρεωστική σας κάρτα, να λάβουμε μια αρχική εξουσιοδότηση πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας και να επιτρέψουμε την πραγματοποίηση μιας συναλλαγής.

Επιπλέον, συμφωνείτε ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά Δεδομένα που έχετε παράσχει για να διεξάγουμε κατάλληλους ελέγχους για την καταπολέμηση κατά της απάτης και του οικονομικού εγκλήματος. Οι Προσωπικές Πληροφορίες που παρέχετε μπορεί να γνωστοποιηθούν σε οποιαδήποτε Αρχή ή υπηρεσία καταπολέμησης του οικονομικού εγκλήματος, η οποία μπορεί να τηρεί αρχείο αυτών των πληροφοριών.

Ανατρέξτε στην Πολιτική Απορρήτου για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης των δεδομένων σας.

Για την πραγματοποίηση παραγγελίας δεν είναι απαραίτητη η εγγραφή σας ως χρήστη, σε περίπτωση όμως που εγγραφείτε, καθίσταται ευχερέστερη η πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας και η εξυπηρέτησή σας.

4. Παραγγελίες

Όλες οι παραγγελίες υπόκεινται σε αποδοχή και διαθεσιμότητα, επομένως τα προϊόντα στο καλάθι αγορών σας δεν δεσμεύονται και μπορούν να αγοραστούν από άλλους πελάτες. Η «Εταιρεία» θα διατηρήσει ένα αρχείο των συναλλαγών σας για ένα τουλάχιστον έτος.

5. Πολιτική τιμολόγησης

Οι τιμές που εμφανίζονται στον ιστότοπο είναι σε Ευρώ και περιλαμβάνουν ΦΠΑ με το ισχύον ποσοστό.

Όλες οι τιμές και οι προσφορές παραμένουν έγκυρες όπως διαφημίζονται κατά διαστήματα. Η τιμή που θα ισχύει για την παραγγελία σας θα είναι η τιμή που εμφανίζεται στον ιστότοπο κατά την αποδοχή της παραγγελίας σας.

Οι τυχόν προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

6. Αποδοχή της Παραγγελίας σας

Μόλις κάνετε την επιλογή σας και η παραγγελία σας έχει αποσταλεί, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα σας γνωστοποιεί τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας. Αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ΔΕΝ είναι μια αποδοχή της παραγγελίας σας, απλά μια επιβεβαίωση ότι την λάβαμε.

Εάν δεν ακυρώσετε την παραγγελία σας, η αποδοχή της παραγγελίας σας και η ολοκλήρωση της σύμβασης μεταξύ σας και της «Εταιρείας» θα ολοκληρωθεί όταν σας στείλουμε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο οποίο θα επιβεβαιώνουμε ότι τα προϊόντα έχουν αποσταλεί.

Διατηρούμε το δικαίωμα να μην δεχτούμε την παραγγελία σας στην περίπτωση, για παράδειγμα, που αδυνατούμε να λάβουμε εξουσιοδότηση πληρωμής, που ισχύουν περιορισμοί μεταφοράς για ένα συγκεκριμένο προϊόν, που το παραγγελθέν προϊόν είναι εκτός αποθέματος ή δεν ικανοποιεί τα στάνταρ του ποιοτικού ελέγχου μας και αποσύρεται ή όταν δεν πληροίτε τις προϋποθέσεις χρήσης που καθορίζονται στο πλαίσιο των Όρων Χρήσης & Υπηρεσιών.

Είναι επίσης στη διακριτική μας ευχέρεια να αρνηθούμε να επεξεργαστούμε και ως εκ τούτου να αποδεχθούμε μια συναλλαγή για οποιονδήποτε λόγο ή να αρνηθούμε την παροχή των υπηρεσιών μας σε οποιονδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή. Δεν θα ευθυνόμαστε απέναντι σε εσάς ή σε οποιονδήποτε τρίτο λόγω της απόσυρσης οποιουδήποτε εμπορεύματος από τον ιστότοπο, ανεξάρτητα από το αν το εμπόρευμα έχει πωληθεί, ούτε λόγω της αφαίρεσης ή της επεξεργασίας οποιουδήποτε υλικού ή περιεχομένου σε αυτόν τον ιστότοπο, ή λόγω της άρνησής μας να επεξεργαστούμε μια συναλλαγή ή λόγω της αναστολής οποιασδήποτε συναλλαγής ακόμη και μετά την έναρξη της επεξεργασίας της.

7. Τιμολόγηση και Πληρωμή

Η τιμολόγηση των χρηστών μπορεί να γίνει είτε με απόδειξη λιανικής, παραδοτέα κατά την παράδοση-παραλαβή του αγαθού, είτε με τιμολόγιο, αν ο χρήστης είναι ελεύθερος επαγγελματίας ή εμπορική επιχείρηση.

Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ως τρόπο πληρωμής κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Στην περίπτωση της τραπεζικής μεταφοράς, ό,τι έξοδα προκύψουν επιβαρύνουν τον εντολέα για την αγορά, αλλά και την επιστροφή του προϊόντος, εάν προκύψει. Στην περίπτωση κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό θα πρέπει να συμπεριληφθεί στην αιτιολογία ο αριθμός της παραγγελίας σας, καθώς και το ονοματεπώνυμο σας. Θα πρέπει να μας αποσταλεί το αποδεικτικό κατάθεσης, εντός (2) δυο εργάσιμων ημερών στο email: diet@healthyplan.gr ώστε να  ξεκινήσει η αποστολή της παραγγελίας σας. Σε αντίθετη περίπτωση, ακυρώνεται άμεσα.

Ο τραπεζικός λογαριασμός για να κάνετε την κατάθεση είναι ο εξής:  ……………..

Στην επιλογή του τιμήματος με πιστωτική κάρτα, θα γίνει αντίστοιχη χρέωση στον λογαριασμό της κάρτας του χρήστη. Δεχόμαστε κάρτες Visa, MasterCard, Maestro και οποιεσδήποτε άλλες μεθόδους που μπορεί να διαφημίζονται με σαφήνεια στο Site κατά διαστήματα. Η πληρωμή θα χρεωθεί και θα εκκαθαριστεί από το λογαριασμό σας κατά την αποστολή της παραγγελίας σας από την «Εταιρεία». Επιβεβαιώνετε ότι η πιστωτική / χρεωστική κάρτα που χρησιμοποιείται είναι δική σας ή ότι έχετε ειδική εξουσιοδότηση από τον κάτοχο της πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας για να την χρησιμοποιήσετε. Όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών / χρεωστικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους επαλήθευσης και εξουσιοδότησης από τον εκδότη της κάρτας. Αν ο εκδότης της κάρτας πληρωμής σας αρνηθεί να εξουσιοδοτήσει την πληρωμή στην «Εταιρεία», δεν θα ευθυνόμαστε για οποιαδήποτε καθυστέρηση ή μη παράδοση.

Αν είστε εγγεγραμμένος χρήστης στο «Κατάστημα», θα αποθηκεύσουμε με ασφάλεια τα στοιχεία της πιστωτικής / χρεωστικής σας κάρτας στα συστήματά μας. Αυτές οι λεπτομέρειες θα είναι πλήρως κρυπτογραφημένες και χρησιμοποιούνται μόνο για την διεκπεραίωση συναλλαγών με κάρτες που έχετε ξεκινήσει.

Επιπλέον, φροντίζουμε, στο μέτρο που μπορούμε να το πράξουμε, να διατηρήσουμε τα στοιχεία της παραγγελίας και της πληρωμής σας ασφαλή, αλλά αν δεν υπάρξει αμέλεια από μέρους μας, δεν μπορούμε να θεωρηθούμε υπεύθυνοι για τυχόν απώλειες αν κάποιος τρίτος αποκτήσει μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε οποιεσδήποτε πληροφορίες παρέχετε κατά την πρόσβασή σας ή την παραγγελία σας από τον ιστότοπο.

8. Ασφάλεια και Παράδοση

Θα είστε κύριος των αγαθών από και μετά από το χρονικό σημείο κατά το οποίο: (α) λαμβάνουμε την πλήρη πληρωμή ή (β) παραδίδουμε τα αγαθά σε εσάς.

Για παραγγελίες από 60 ευρώ και άνω, τα μεταφορικά έξοδα δεν επιβαρύνουν εσάς, είναι δωρεάν από την «Εταιρεία» μας.

Η «Εταιρεία» ασφαλίζει κάθε αγορά κατά τη διάρκεια της μεταφοράς, έως ότου παραδοθεί στην καθορισμένη διεύθυνση παράδοσης. Απαιτούμε υπογραφή για κάθε παραδοθέν αγαθό. Από το χρονικό σημείο της υπογραφής παραλαβής η ευθύνη για τα αγαθά που αγοράσατε μετατίθεται σε εσάς. Εάν έχετε ορίσει έναν παραλήπτη διαφορετικό από εσάς για τους σκοπούς της παράδοσης (για παράδειγμα ως δώρο), τότε αποδέχεστε ότι η υπογραφή από αυτόν/η (ή σε αυτή τη διεύθυνση παράδοσης) είναι απόδειξη της παράδοσης και εκπλήρωσης της συμβατικής υποχρέωσης εκ μέρους της «Εταιρείας» καθώς και της μετάθεσης της ευθύνης με τον ίδιο, ως άνω, τρόπο προς εσάς. Τα αγαθά βρίσκονται υπό δική σας ευθύνη από τη στιγμή που τα παραδώσουμε στη διεύθυνση που μας υποδείξατε.

Η Speedex μπορεί να παραδώσει σε ορισμένους προορισμούς χωρίς τη συλλογή υπογραφής. Αν αυτή η επιλογή ισχύει για τη διεύθυνση παραλαβής σας, μπορείτε να ενημερώσετε την προτίμησή σας στη σελίδα αποστολής πριν προχωρήσετε στην ολοκλήρωση της αγοράς. Σημειώστε ότι αν δεν συλλέξουμε υπογραφή, συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις μας και επιβεβαιώνετε ότι η «Εταιρεία» μας μπορεί να αφήσει το πακέτο ή τα πακέτα σας εκτός των εγκαταστάσεων της διεύθυνσης αποστολής που μας υποδείξατε, χωρίς να λάβουμε υπογραφή για απόδειξη της παράδοσης, και αναλαμβάνετε την πλήρη ευθύνη για τυχόν απώλειες ή ζημιές που μπορεί να προκύψουν. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η Speedex μπορεί να αρνηθεί να παραδώσει την παραγγελία σας εάν θεωρεί ότι η διεύθυνση αποστολής θεωρείται μη ασφαλής.

Λάβετε υπόψη ότι αποσκοπούμε στην αποστολή όλων των παραγγελιών εντός 1 ημέρας εντός Αττικής, 1-2 εργάσιμες ημέρες στους χερσαίους προορισμούς, 1-3 ημέρες στα νησιά και 1-5 ημέρες στις δυσπρόσιτες περιοχές.

Σε περίπτωση καθυστερήσεων λόγω ανωτέρας βίας, όπως λόγω της πανδημίας του Covid-19, δεν φέρουμε ευθύνη για την καθυστέρηση, ούτε κάνουμε δεκτή εκ των υστέρων ακύρωση παραγγελίας.

9. Κύπρος

Η παρακολούθηση των αποστολών γίνεται όπως και στις υπηρεσίες ταχυμεταφορών με ηλεκτρονική ιχνηλάτηση σε όλα τα στάδια διακίνησης (track & trace) των αποστολών, ενώ η παράδοση εκτελείται με τη λήψη στοιχείων παράδοσης και υπογραφή.

  • Για την υπηρεσία θαλάσσιας μεταφοράς το κόστος είναι 9€ για βάρος έως 3kg, ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 5 έως 7 εργάσιμες ημέρες από την αναχώρηση του πλωτού μέσου για την Κύπρο, Η αναχώρηση εκτελείται μία με δύο φορές την εβδομάδα.
  • Για την υπηρεσία αεροπορικής μεταφοράς το κόστος είναι 17€ για βάρος έως 2kg, ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες.

Εάν η παράδοση καθυστερήσει από οποιοδήποτε γεγονός εκτός της σφαίρας ελέγχου μας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν για να σας ενημερώσουμε και θα λάβουμε μέτρα για την ελαχιστοποίηση της επίδρασης της καθυστέρησης σε εσάς. Εφόσον το κάνουμε αυτό, δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για τις καθυστερήσεις που προκαλούνται από το ως άνω γεγονός. Σε περίπτωση καθυστερήσεων λόγω ανωτέρας βίας, όπως λόγω της πανδημίας του Covid-19, δεν φέρουμε ευθύνη για την καθυστέρηση, ούτε κάνουμε δεκτή εκ των υστέρων ακύρωση παραγγελίας.

10. Επιστροφές και αλλαγές

Έχετε το δικαίωμα να αλλάξετε τα προϊόντα που αγοράσετε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την αλλαγή των προϊόντων, εντός δεκαπέντε (15) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Παρακαλώ σημειώστε ότι αλλαγές γίνονται δεκτές μόνον εφόσον:

Μας στείλετε e-mail στο diet@healthyplan.gr .

Το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και είναι άθικτο.

Δεν έχει γίνει οποιουδήποτε είδους παρέμβαση στο προϊόν.

Επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος όπως το κουτί, η σακούλα και η απόδειξη αγοράς, καθώς όλα τα παραπάνω αποτελούν μέρος τους προϊόντος.

Εάν το προϊόν συνοδεύεται από δώρο μπορείτε να το κρατήσετε.

Ελλατωματικό προϊόν αντικαθίσταται με δική μας χρέωση και χωρίς άλλη δική σας επιβάρυνση.

Ακύρωση παραγγελίας και επιστροφή χρημάτων γίνεται αποδεκτή πριν την αποστολή της παραγγελίας, με δική σας χρέωση αναφορικά με τα έξοδα διατραπεζικής μεταφοράς των χρημάτων.

Μας αποστείλετε τα προϊόντα μέσω της Speedex courier με την οποία συνεργαζόμαστε.

Όλες οι επιστροφές πρέπει να αιτηθούν πριν στείλετε τα προϊόντα σας πίσω σε εμάς για να επιτρέψετε την εύκολη αναγνώριση και την έγκαιρη επεξεργασία. Οι μη αναγνωρισμένες επιστροφές θα επιστραφούν στον αποστολέα.

Η «Εταιρεία» δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής.

Περαιτέρω, σας ενημερώνουμε ότι η «Εταιρεία» δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν βλάβες και φθορές των προϊόντων μετά την χρήση τους και σε καμιά περίπτωση δεν υποχρεούται σε αντικατάσταση.

Έχουμε καταβάλει κάθε προσπάθεια να προβάλουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα τα χρώματα των προϊόντων μας που εμφανίζονται στο «Κατάστημά» μας. Ωστόσο, καθώς οι οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών ποικίλλουν, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η εμφάνιση οποιουδήποτε χρώματος στην οθόνη σας θα είναι απολύτως ακριβής.

11. Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Η χρήση της Ιστοσελίδας και του περιεχομένου της δεν παρέχει δικαιώματα σε εσάς σε σχέση με τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, τα διαιτολόγια, οι συνταγές, τα προγράμματα άσκησης και άθλησης, τα σχέδια, τα εμπορικά σήματα και όλα τα άλλα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και υλικού που σχετίζονται με το Περιεχόμενο (όπως περιγράφεται στην ενότητα «Περιεχόμενο» παρακάτω), συμπεριλαμβανομένου του λογισμικού και όλων των κωδίκων HTML και άλλων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Όλα αυτά τα Περιεχόμενα, συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών σημάτων, των σχεδίων και των σχετικών δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων, που αναφέρονται ή εμφανίζονται σε αυτόν τον ιστότοπο, προστατεύονται από την εθνική πνευματική ιδιοκτησία και άλλους νόμους και διεθνείς διατάξεις περί συμβάσεων. Οποιαδήποτε αναπαραγωγή ή αναδιανομή του προαναφερόμενου περιεχομένου απαγορεύεται και μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα αστικές και ποινικές κυρώσεις. Χωρίς περιορισμό των παραπάνω, η αντιγραφή και η χρήση των παραπάνω υλικών σε οποιονδήποτε άλλο διακομιστή, τοποθεσία ή οτιδήποτε προς υποστήριξη δημοσίευσης, αναπαραγωγής ή διανομής απαγορεύεται ρητά. Ωστόσο, επιτρέπεται να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο για σκοπούς προβολής περιεχομένου για δική σας προσωπική χρήση.

11. Υλικό

Εκτός από τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας που αναφέρονται παραπάνω, το «Υλικό» ορίζεται ως οποιαδήποτε γραφικά, φωτογραφίες, συμπεριλαμβανομένων όλων των δικαιωμάτων εικόνας, ήχου, μουσικής, βίντεο ή κειμένου σε αυτόν τον ιστότοπο. Η εμφάνισή του υλικού αυτού στο Κατάστημα σε καμία περίπτωση δεν συνεπάγεται μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους. Η «Εταιρεία» προσπαθεί να διασφαλίσει την ακρίβεια και την πληρότητα των πληροφοριών σε αυτόν τον ιστότοπο. Η «Εταιρεία» δεν υπόσχεται ότι οι λειτουργικές πλευρές του «Υλικού» του Site ή του περιεχομένου του «Καταστήματος» θα είναι χωρίς σφάλματα ή ότι αυτό το Site ή ο διακομιστής που το καθιστά διαθέσιμο είναι απαλλαγμένα από ιούς ή άλλα επιβλαβή συστατικά. Συνιστούμε πάντα σε όλους τους χρήστες του Διαδικτύου να βεβαιωθούν ότι έχουν εγκατεστημένο λογισμικό ελέγχου ιών.

12. Απαγόρευση Εμπορικής Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος προορίζεται μόνο για προσωπική σας, μη εμπορική χρήση. Δεν επιτρέπεται η τροποποίηση, η αντιγραφή, η διανομή, η μετάδοση, η προβολή, η εκτέλεση, η αναπαραγωγή, η δημοσίευση, η εμπορική εκμετάλλευση, η δημιουργία παράγωγων έργων, η μεταβίβαση ή η επεξεργασία δεδομένων, η πώληση οποιουδήποτε «Υλικού», λογισμικού, προϊόντων ή υπηρεσιών. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο ή οτιδήποτε από το περιεχόμενό του για την προώθηση οποιουδήποτε εμπορικού σκοπού, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε δραστηριότητας δημιουργίας εσόδων διαφημίσεων ή διαφημίσεων στον ιστότοπο σας.

13. Απαγόρευση Εμπορικής Χρήσης

Συμφωνείτε ότι θα είστε προσωπικά υπεύθυνοι για τη χρήση αυτού του Ιστοτόπου και για όλη την επικοινωνία και τη δραστηριότητά σας σχετικά με και σύμφωνα με την παρούσα Ιστοσελίδα. Εάν διαπιστώσουμε ότι είστε ή έχετε εμπλακεί σε απαγορευμένες δραστηριότητες ή παραβιάσατε τους Όρους Χρήσης & Υπηρεσιών, ενδέχεται να σας αρνηθούμε την πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο σε προσωρινή ή μόνιμη βάση.

Αν παραβιάζετε τους Όρους Χρήσης & Υπηρεσιών και δεν προβαίνουμε σε καμία ενέργεια εναντίον σας, θα εξακολουθήσουμε να έχουμε το δικαίωμα να εξασκήσουμε τα δικαιώματά μας και τα μέσα αποκατάστασης που μας παρέχονται σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση που παραβιάζετε τους Όρους Χρήσης & Υπηρεσιών.

14. Cookies

Η ιστοσελίδα thehealthyplan.gr μπορεί να χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση του χρήστη ορισμένων υπηρεσιών και σελίδων  (π.χ. newsletters). Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε χρήστη και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του. Χρησιμοποιούνται για την διευκόλυνση πρόσβασης του χρήστη όσον αφορά τη χρησιμοποίηση συγκεκριμένων υπηρεσιών της ιστοσελίδας, για στατιστικούς λόγους προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές στις οποίες οι υπηρεσίες της New Art AMKE  είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς ή για λόγους marketing. Ο χρήστης της ιστοσελίδας μπορεί να ρυθμίσει τον διακομιστή του κατά τέτοιο τρόπο ώστε είτε να τον προειδοποιεί για τη χρήση των cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies σε καμία περίπτωση. Σε περίπτωση που ο χρήστης των συγκεκριμένων υπηρεσιών και σελίδων της ιστοσελίδας  δεν επιθυμεί την χρήση cookies για την αναγνώριση του δεν μπορεί να έχει περαιτέρω πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

15. Ιστοσελίδες τρίτων

Μπορεί να συμπεριλαμβάνουμε σε αυτόν τον ιστότοπο υπερσυνδέσμους προς άλλους ιστοτόπους ή πηγές που διαχειρίζονται άλλα μέρη εκτός από την «Εταιρεία» μας, συμπεριλαμβανομένων των διαφημιζομένων. Η «Εταιρεία» μας δεν έχει ελέγξει όλους τους ιστοτόπους που συνδέονται με τον ιστότοπο μας και δεν είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο ή την ακρίβεια οποιωνδήποτε σελίδων εκτός του ιστοτόπου μας, ούτε είμαστε υπεύθυνοι για τη διαθεσιμότητα τέτοιων εξωτερικών ιστότοπων ή πηγών και δεν αποδεχόμαστε ούτε ευθυνόμαστε, άμεσα ή έμμεσα, για τις πολιτικές απορρήτου ή το περιεχόμενο αυτών των ιστοτόπων, συμπεριλαμβανομένων (χωρίς περιορισμό) οποιωνδήποτε διαφημίσεων, προϊόντων ή άλλων υλικών ή υπηρεσιών που παρέχονται ή διατίθενται από τέτοιους ιστοτόπους ή πηγές, απώλειες ή προσβολές που προκλήθηκαν ή ισχυρίζεται ότι προκλήθηκαν από ή σε σχέση με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε τέτοιο περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες που είναι διαθέσιμα σε τέτοιους εξωτερικούς ιστοτόπους ή πηγές.

16. Newsletters – Ενημερωτικά Δελτία

Η χρήση και αξιοποίηση των δωρεάν παρεχομένων από την ιστοσελίδα www.thehealthyplan.gr υπηρεσιών, συνεπάγεται την εκ μέρους των επισκεπτών του, ανεπιφύλακτη αποδοχή λήψης των διαφημιστικών μηνυμάτων (e-mails).

17. Ανυπαρξία συμβατικής σχέσης, πέραν τυχόν σύμβασης πώλησης

Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι δεν υπάρχει σχέση συνεργασίας, εταιρικής σχέσης, απασχόλησης ή αντιπροσωπείας μεταξύ σας και της «Εταιρείας» ως αποτέλεσμα των Όρων Χρήσης & Υπηρεσιών ή της χρήσης αυτής της Ιστοσελίδας. Συμφωνείτε ότι ούτε μπορείτε ούτε θα παρουσιάζεστε ως εκπρόσωπος, αντιπρόσωπος ή υπάλληλος της «Εταιρείας» και δεν θα ευθυνόμαστε για οποιαδήποτε εκπροσώπηση, ενέργεια ή παράλειψη εκ μέρους σας.