Η έμπνευση του the healthy plan

Το well being υπήρχε στη ζωή μου πριν καλά καλά μάθω την ένοια της λέξης αυτής. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, γυμναζόμουν και έτρωγα υγιεινά.

Γυρνώντας το χρόνο πίσω με θυμάμαι να ασχολούμαι με το μπαλέτο, το μπάσκετ, το βόλεϊ, το τένις κτλ. Μεγαλώνοντας δοκίμασα προγράμματα με βάρη αλλά και αερόβια. Φτάνοντας στο σήμερα, και ανακαλύπτοντας τα οφέλη του pilates μπορώ να ομολογήσω πως βρήκα αυτό που ήθελα για να γνωρίσω την καλύτερη πλευρά του εαυτού μου. Ακολούθησα τη μέθοδο pilates σαν ασκούμενη και αργότερα σαν δασκάλα, έπειτα από μαθήματα που παρακολούθησα σε ιδιωτική σχολή.

Μέσα από τα social media άρχισα, πριν μερικά χρόνια, να μοιράζομαι διατροφικές μου συνήθειες και υγιεινές συνταγές, αλμυρές και γλυκές με λίγες θερμίδες. Μεγάλη μου αδυναμία αποτελούν τα healthy πρωινά και γλυκά, όπως θα έχετε καταλάβει εσείς που με ακολουθείτε καιρό.

Και κάπως έτσι βρισκόμαστε σήμερα εδώ.

Το «the healthy plan» είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό! Ένα δώρο που θέλω να κάνω σε εσάς δείχνοντάς σάς με τον δικό μου τρόπο πώς θα ανακαλύψετε και πώς θα αγαπήσετε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Χωρίς κόπο, εξαντλητικές δίαιτες και επίπονη γυμναστική.

Μέσα από το «the healthy plan» στόχος μου είναι να έρθετε πιο κοντά στον εαυτό σας. Να αγαπάτε καθημερινά όλο και περισσότερο το σώμα σας και να το ακούτε. Να καταλαβαίνετε τι πραγματικά έχει ανάγκη και τι όχι. Μέσα από την επαφή μας αυτή θα σας μυήσω στον δικό μου τρόπο ζωής με σωστή διατροφή και γυμναστική.

Τίποτα βέβαια δεν θα ήταν δυνατό αν δεν είχα στο πλευρό μου τους σωστούς συμμάχους και συνοδοιπόρους. Ειδικοί διατροφολόγοι, καταξιωμένοι στον χώρο τους, φτιάχνουν στα μέτρα σας το δικό σας διαιτολόγιο. Παράλληλα έχω φροντίσει για τη ψυχολογική σας υποστήριξη έτσι ώστε να έχετε όλα τα απαραίτητα εφόδια να πετύχετε τον στόχο σας! Θα με βρίσκετε στο diet@thehealthyplan.gr για να μοιραζόμαστε τις επιτυχίες αλλά και τις απορίες σας.

Μαζί θα ανακαλύψουμε τις πιο κρυφές σας δυνάμεις. Let’s do it!

Με αγάπη
Μαρία Λουίζα Βούρου