Συνταγές

Nature’s Pizza: Το νέο food trend που κατακλύζει τα social media

Το νέο food trend που googlάρουν όλοι.  Η νέα τάση στο tik tok που έχει έρθει για να μείνει και να αντικαταστήσει τα αμφιλεγόμενα nature’s cereal. Το μόνο κοινό κοινό τους βέβαια είναι τα φρούτα που πρωταγωνιστούν. Το νέο food trend ενώνει όλα τα αγαπημένα φρούτα, με τρόπο ώστε να σου δίνουν την ψευδαίσθηση της πίτσας με μια δροσερή αίσθηση.

Να πούμε, βέβαια, ότι το όνομα nature’s pizza μοιράζονται δύο ελαφρώς διαφορετικές συνταγές, οι οποίες ωστόσο στο τέλος έχουν παρόμοιο αποτέλεσμα. Ουσιαστικά αυτό που αλλάζει είναι το υλικό, που αποτελεί τη βάση της πίτσας σου.

Nature’s Pizza: Το νέο food trend που κατακλύζει τα social media

Στην μια πίτσα, η βάση είναι από γιαούρτι. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να πάρεις ένα πιάτο ή ένα στρογγυλό ταψί, να βάλεις από πάνω μεμβράνη ή αντικολλητικό χαρτί και να απλώσεις σε αυτό το γιαούρτι σου. Πάνω από το γιαούρτι μπορεί να ρίξεις όλα τα αγαπημένα σου υλικά. Ωστόσο, αν θες να ενισχύσεις την ψευδαίσθηση της πίτσας, σου προτείνουμε γύρω γύρω να ρίξεις granola ή ξηρούς καρπούς, στο κέντρο να απλώσεις πολτοποιημένες φράουλες και από πάνω τριμμένη καρύδα .

Η εναλλακτική σου γλιτώνει ουσιαστικά τον χρόνο της κατάψυξης. Αντί για γιαούρτι, η βάση σου θα είναι το καρπούζι.  Κόψε, λοιπόν, μία φέτα και άρχισε να χτίζεις πάνω της την πίτσα σου. Και πάλι μπορείς να ακολουθήσεις τη λογική, που σου περιγράψαμε παραπάνω, ή απλά να απλώσεις τα υλικά σου, όπως εσύ θες. Στο τέλος, μπορείς αμέσως να κόψεις σε τρίγωνα, χωρίς να τη βάλεις πρώτα στην κατάψυξη.